Een historisch moment vond plaats in het hart van Vilvoorde met de sprankelende opening van de modelloft in De Heerenhuizen. Dit unieke reconversieproject, bestaande uit 10 prachtige lofts, verlegt de grenzen van hedendaags wonen en biedt een exclusieve leefomgeving voor de veeleisende koper. De modelloft werd feestelijk ingewijd door Hans Bonte, burgemeester van Vilvoorde.  

De Heerenhuizen, gelegen op een voortreffelijke locatie in het centrum van Vilvoorde, is een meesterwerk van architectuur en design. Het project combineert subliem vakmanschap met moderne luxe, wat resulteert in een perfecte harmonie tussen het verleden en de toekomst. Elke loft straalt een unieke charme uit, met behoud van de historische elementen van het gebouw, zoals de imposante gevels en elegante details. 

Tijdens de feestelijke opening van de modelloft werden genodigden getrakteerd op een rondleiding door de zorgvuldig ontworpen ruimtes. In samenwerking met gerenommeerd interieurmerk Flamant werd gekozen voor een tijdloos en warm interieur om een luxueuze en comfortabele woonervaring te garanderen.  

De aanwezigheid van burgemeester Hans Bonte benadrukte de betekenis en het belang van De Heerenhuizen voor de stad Vilvoorde. In zijn toespraak prees burgemeester Bonte het project als een bewonderenswaardig voorbeeld van duurzame stadskernvernieuwing. Na de realisatie van Kantfabriek en Kantkwartier, is de Heerenhuizen een prachtig sluitstuk voor de visie die Imoya had om een specifieke wijk in Vilvoorde te herontwikkelen.  

De Heerenhuizen is meer dan alleen een woonproject; het is een levensstijl. Bewoners zullen kunnen genieten de nabijheid van winkels, restaurants en culturele hotspots, waardoor een dynamische omgeving ontstaat die alles biedt wat men nodig heeft voor een verfijnd stadsleven. 

De opening van de Modelloft markeert het begin van een nieuw tijdperk in Vilvoorde, waarin erfgoed en moderniteit harmonieus samenkomen. Geïnteresseerde kopers worden uitgenodigd om contact op te nemen met de projectontwikkelaar voor meer informatie over deze unieke woonmogelijkheden.