Kunsttentoonstelling “Where art meets architecture” schittert in uniek reconversieproject de Heerenhuizen in Vilvoorde 

De Heerenhuizen, een spraakmakend vastgoedproject in het hart van Vilvoorde, opent haar deuren voor een uitzonderlijke kunsttentoonstelling. De tentoonstelling, getiteld “Where Art Meets Architecture,” presenteert de meesterwerken van vier gerenommeerde kunstenaars: Ulrike Bolenz, Dany Tulkens, Nadine De Meester en Rob Vanoudenhoven. 

De Heerenhuizen, een elegante herontwikkeling van historische herenhuien in het centrum van Vilvoorde, vormen het perfecte decor voor deze baanbrekende tentoonstelling. Met zijn harmonieuze samensmelting van historische en moderne elementen, biedt het project de ideale omgeving om de dialoog tussen kunst en architectuur te verkennen. 

De tentoonstelling, georganiseerd door Imoya in samenwerking met de lokale kunstcurator Gilbert Putteman, presenteert werken van getalenteerde kunstenaars uit de regio en daarbuiten. Bezoekers zullen worden betoverd door een diverse reeks kunstwerken, variërend van schilderijen tot beeldhouwwerken.  

Gilbert Putteman merkt op: “Deze tentoonstelling is een viering van creativiteit en innovatie. Het brengt kunst en architectuur op een unieke manier samen en nodigt bezoekers uit om na te denken over hoe beide disciplines elkaar kunnen inspireren en versterken.” 

De tentoonstelling “Where Art Meets Architecture” is elke zaterdag en zondag van 14u tot 18u geopend voor het publiek van 9 september tot 24 september 2023 in De Heerenhuizen, Witherenstraat 14, Vilvoorde. Toegang is gratis, en bezoekers worden aangemoedigd om deze unieke gelegenheid niet te missen.