Uitzonderlijke locatie

In het hart van de stad

Wonen in de Witherenstraat is wonen op een plek van waaruit je je leven heel makkelijk kan organiseren. Je woont pal in het centrum van Vilvoorde én op een boogscheut van heel wat grote steden.

Witherenstraat

Ideaal gelegen

Witherenstraat

Ideaal gelegen

Beeld je in dat je nooit meer de wagen hoeft te nemen om naar de bakker, het park of de winkelstraten te gaan. Wanneer je in de Heerenhuizen woont, wordt dat werkelijkheid. Want de Witherenstraat ligt in het hart van Vilvoorde. Wat je ook nodig hebt, het is nooit ver wandelen.

Bovendien is Vilvoorde ideaal gelegen als vertrekpunt naar andere steden. Op minder dan een half uur rijden sta je op de Grote Markt van Brussel en Mechelen en binnen tien minuten ben je op Brussels Airport. Dankzij de nabijheid van het treinstation en de verschillende bushaltes kan ook iedereen die gebruik wil maken van het openbaar vervoer vlot overal geraken.

Uitzonderlijke locatie

Gelegen in een rustige straat bieden de lofts van de Heerenhuizen een aangename omgeving, met alles wat je nodig hebt op wandelafstand bereikbaar.

450m Heerlijk brood en gebak

730m Aangename fitness

200m Speeltuin in het stadspark

100m Winkelstraat in het stadscentrum

500m Treinstation Vilvoorde

100m Bushalte Heldenplein

Hotspots in Vilvoorde

het Hanssenspark

Het onlangs vernieuwde Hanssenspark is een groene hotspot in het midden van de stad. Je kan er mooie wandelingen maken of genieten van een hapje en drankje in het nieuwe pop-up restaurant Guzman. Dat ligt pal aan de supertoffe speeltuin. De stad Vilvoorde is er echt in geslaagd om er een grote, originele speelplek van te maken.

Hotspots in Vilvoorde

Asiat-site

Deze oude legersite wordt in de zomer omgetoverd tot een pop-up zomerbar en restaurant waar een heleboel activiteiten doorgaan. En wanneer de ouders lekker genieten, kunnen de kinderen zich uitleven in de zandbak, het speelbos of het voetbalveld. Keuze te over! Ook kunst- en muziekfestival Horst heeft er sinds 2019 zijn intrek genomen.

In de Heerenhuizen

Privatieve buitenruimte

Elke loft is uitgerust met een privatieve buitenruimte. De gelijkvloerse lofts genieten van een privatief terras en de lofts op de eerste en tweede verdieping hebben een eigen terras.

In de Heerenhuizen

Gemeenschappelijke tuin

De grote gemeenschappelijke tuin is dé plek om tot rust te komen. Het oude schildersatelier is gerestaureerd en er komt een aangename waterpartij. Het wordt ongetwijfeld jouw favoriete plekje van heel het project.

Een unieke plek waar ruimte en kwaliteit onze prioriteit zijn

Wij bouwen jouw droomwoning in de Heerenhuizen