Benieuwd hoe een woning in de Heerenhuizen eruit kan zien?

De Heerenhuizen is een uniek woonproject in het hartje van Vilvoorde. Het project bestaat uit 10 unieke lofts die gebouwd zijn in de voormalige herenhuizen in de Witherenstraat. Elk van deze lofts heeft zijn eigen karakter en uitstraling. Om potentiële kopers een idee te geven van de mogelijkheden van deze unieke woonruimtes, werd er een modelloft ingericht.

Voor de inrichting ervan hebben we samengewerkt met Flamant, een bekend Belgisch interieurmerk. Flamant staat bekend om zijn elegante, stijlvolle en tijdloze interieurs en is daarom de perfecte partner voor de inrichting van deze modelloft.

Bij binnenkomst valt meteen de grote, open ruimte op. De loft is is gebouwd naar het model van de oorspronkelijk herenhuizen en beschikt dus, net zoals vroeger, over plafonds tot wel 4m40 hoog. Het interieur ademt een moderne en gezellige sfeer uit. Er werd gekozen voor warme kleuren en kwalitatieve materialen zoals hout die de ruimte een luxueuze uitstraling geven.

De modelloft in de Heerenhuizen is een perfecte weerspiegeling van de exclusieve woonruimtes die dit project te bieden heeft. Het laat potentiële kopers zien hoe je de authentieke uitstraling van de lofts kunt combineren met een warme en uitnodigende sfeer. We nodigen je daarom ook graag uit op het openingsevent van de modelloft zodat je dit alles met je eigen ogen kan ontdekken.

Schrijf je hier in voor het openingsevent.